ARDÈIDS 1998

II Observatori de la Migració dels Martinets

En la confluència dels rius Segre, Cinca i Ebre a la Franja de Ponent immensos boscos de ribera, galatxos, illes i llacunes acullen prop d'un miler de parelles de martinets nidificants. Totes les espècies d'ardèids són presents i algunes de elles s'ajoquen en milers per a sojornar, després de la reproducció i en el pas post-nupcial.

Per a conèixer la seva migració per l'interior de Catalunya el CCO i l'Estació Ornitològica del Baix Cinca han organitzat per segon any consecutiu un observatori ornitològic.

L'objectiu fonamental, a banda de passar uns dies de convivència divulgant, a l'hora, la impressionant riquesa ornitològica d'aquesta comarca, es centra en incloure tota mena d'activitats d'estudi i conservació de les aus i el seu medi natural, entre elles vigilància de nius, recomptes al capvespre -des de terra i en barques- i anellatge intensiu.

Mercès al suport de l'ajuntament de Mequinensa i algunes subvencions europees TOTES LES ACTIVITATS ESMENTADES SERÀN ENGUANY TOTALMENT GRATUÏTES per un període màxim d'una setmana per a cada participant.

Només cal tenir entre 14 i 30 anys i apuntar-se amb prou temps ja que s'accepten un màxim de 40 places per setmana.

Aquesta és l'oportunitat que esperaves. Vine a la més gran confluència del nostre país, el paradís faunistic de l'Aiguabarreig del Cinca, Segre i Ebre.

Més informació: EOBC. Telèfon 974-464435
e-mail:natura.baixcinca@bcn.servicom.es

http://www.eobc.home.ml.org

 

Guillem Chacón i Cabas
Cal Moixó · Avinguda Maria Quintana, 3
50170 Mequinensa (Baix Cinca)
telèfon 974-464435
e-mail guillemchacon@bcn.servicom.es
http://www.eobc.home.ml.org