Asociació per a la promoció i desenvolupament dels vehicles ecològics
(A.S.V.E.C.)

ASVEC és l'única associacio que hi ha arreu de l'Estat espanyol que promociona el desenvolupament dels vehicles ecològics. Constituïda a Manresa, el Bages, l'any 1993, ha anat creixent amb nombre de socis i amb presència en la nostra societat. L'objectiu fonamental d'ASVEC és el de col.laborar i donar suport a les diferents iniciatives i activitats relacionades amb els vechicles no-contaminants tant a nivell nacional com internacional i aportar un granet de sorra en la nova cultura del transport; més racional i menys agressiva amb el medi.

ASVEC ofereix als seus socis la revista Eco-vehicles, lúnica revista especialitzada en vehicles ecològics, un fons documental, assesorament i preus especials en cursos, fires i jornades.

A banda d'això, ASVEC és present a fires, exposicions i trobades que es realitzen entorn dels vehicles ecològics i organitza cursos, concentracions i ral.lis de vehicles elèctrics, solars i de propulsió humana amb l'objectiu de demostrar les habilitats tècniques de cada vehicle i el seu comportament. En aquestes trobades hi destaca la presència de prototipus realitzats a nivell particular o per petits col.lectius que investiguen i fabriquen el que propi vehicle, com ara bicicletes, patinets i tricicles elèctrics, adaptació de cotxes elèctrics i prototipus amb pannels solars.


C\ Dr. Pau Costa, s/n
08781 Sant Esteve Sesrovires
(Barcelona)