No volem transgènics  No queremos transgénicos

SIGNA ACÍ!  / FIRMA AQUÍ

 

 

No volem arròs amb gens humans a l'aire lliure! Ciberactua!

Fa unes setmanes Amics de la Terra va publicar la localització exacta dels camps experimentals amb transgènics a l'aire lliure. Espanya segueix sent l'únic país que conrea transgènics a gran escala, i ja ha acollit el 42% de tots els experiments amb transgènics a l'aire lliure realitzats en la Unió Europea durant els últims anys.

Gràcies a la publicació d'aquesta informació vam poder saber que l'empresa italiana Transactiva va sol·licitar permís per conrear a l'aire lliure un arròs amb gens humans a Vinaròs, Castelló. L'interès d'aquesta sol·licitud és purament comercial, i posa en risc al medi ambient i la nostra salut.

Un conjunt d'organitzacions, inicialment de la província de Castelló, ens hem unit per exigir que no s'aprovi aquesta sol·licitud, que pot acabar afectant a tota la societat. Suma't on estiguis perquè no aprovin aquesta sol·licitud de camp d'experimentació

Uneix-te! Envia un mail al President de la Generalitat Valenciana, als consellers amb competències i al President de la Comissió Nacional de Bioseguretat!

No podem permetre que segueixin jugant amb la nostra salut i amb el medi ambient.

Adjuntem les cartes dirigides al president de la Generalitat Valenciana i al president de la Comissió Nacional de Bioseguretat perquè les imprimeixis, fermes i registris. A més de la ciberacció, registra la teva negativa a aquest camp d'experimentació.


¡No queremos arroz con genes humanos al aire libre! ¡Ciberactúa!

Hace unas semanas Amigos de la Tierra publicó la localización exacta de los campos experimentales con transgénicos al aire libre. España sigue siendo el único país que cultiva transgénicos a gran escala, y ya ha acogido el 42% de todos los experimentos con transgénicos al aire libre realizados en la Unión Europea durante los últimos años.

Gracias a la publicación de esta información pudimos saber que la empresa italiana Transactiva solicitó permiso para cultivar al aire libre un arroz con genes humanos en Vinaròs, Castellón. El interés de esta solicitud es puramente comercial, y pone en riesgo al medio ambiente y nuestra salud.

Un conjunto de organizaciones, inicialmente de la provincia de Castellón, nos hemos unido para exigir que no se apruebe esta solicitud, que puede terminar afectando a toda la sociedad. Súmate donde estés para que no aprueben esta solicitud de campo de experimentación

¡Únete! ¡Envía un mail al Presidente de la Generalitat Valenciana, a los conselleres con competencias y al Presidente de la Comisión Nacinal de Bioseguridad!

No podemos permitir que sigan jugando con nuestra salud y con el medio ambiente.

Adjuntamos las cartas dirigidas al presidente de la Generalitat Valenciana y al presidente de la Comisión Nacional de Bioseguridad para que las imprimas, firmes y registres. Además de la ciberacción, registra tu negativa a este campo de experimentación.

 

Organizaciones que iniciamos la acción / Organitzacions que iniciem l´acció:

 

Las entidades que quieran adherirse escribir a / Les entitats que vulguen adherir-se escriure a:notransgenicsvinaros@gmail.com

E-mail:infointernatura.org